اطلاعات عمومي
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

سلام دوستان عزیز
موضاعات
بهداشت روانی رموز موفقیت بیشتر بدانیم سلامت
پیوند وبلاگ
***★یه وبلاگ ناز ایرونی★***
ققنوس
@ سایــــت سرگرمی جوانان @
دانستنی های پر هیجان
معماری
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اطلاعات عمومي و آدرس knowing-2010.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
هفته دوم بهمن 1391
هفته دوم دی 1391
هفته چهارم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1389
هفته سوم بهمن 1389
هفته دوم بهمن 1389
هفته چهارم دی 1389
هفته سوم دی 1389
هفته دوم دی 1389
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 13
بازدید ماه : 128
بازدید کل : 9740
تعداد مطالب : 111
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1


نوشابه های خوشمزه

یک محقق طب اسلامی می گوید: در نوشابه‌های کولادار موادی به نام کافئین و تئوبرومین وجود دارد که موجب بروز یبوست، حساسیت و زودرنجی می‌شود.

سیدعلی ابوالحبیب اظهار داشت: مصرف نوشابه موجب خرابی دریچه کاردینال معده می‌شود. آسیب دریچه فم معده موجب بروز نارحتی در معده می‌شود و هنگام خواب موجب بروز ریفلاکس گوارشی می‌شود.
ابوالحبیب بیان داشت: یکی دیگر از عوارض ناگوار نوشابه تضعیف کارکرد معده و دستگاه گوارش است و مصرف آن موجب می‌شود تا آنزیم‌های گوارشی به اندازه کافی تولید نشود؛ در حقیقت هضم غذا به خوبی صورت نگیرد.
مصرف نوشابه موجب سوءهاضمه می‌شود
وی ادامه داد: برخی از نوشابه‌ها مانند پپسی ۲ نوع آنزیم به نام‌های پپسین و تریپسین را داراست که موجب هضم غذا شده و همین امر موجب می‌شود، افرادی که معده ضعیفی دارند، بر اثر نوشیدن نوشابه آنزیم‌های گوارشی در بدن آنها به اندازه کافی ترشح نشود و به مرور زمان دچار سوءهاضمه شوند.
این محقق طب اسلامی افزود: مصرف نوشابه موجب ضعف دریچه پیلور و در نهایت موجب زخم معده و سرطان می‌شود. افزودنی‌هایی که به نوشابه اضافه می‌شود از مواد آروماتیک و حلقوی است و مصرف مداوم نوشابه در دراز مدت موجب بروز سرطان می‌شود.

تب خال

یک متخصص پوست توصیه کرده است که مبتلایان به تبخال باید از قاشق و لیوان شخصی استفاده کنند.

دکتر نصرت پورسینا ضمن بیان این مطلب گفت: شخص بیمار در مدت بیماری برای خشک کردن تب خال باید از دستمال کاغذی استفاده کند. همچنین از قاشق، لیوان و ظرفی که به دهان زده شده است افراد دیگر استفاده نکنند و از رفتن به استخر و اماکن عمومی پرهیز کند.
وی گفت: تبخال یا هرپس سیمپلکس یک بیماری عفونی ویروسی است که به دو دسته نوع یک یا هرپس سیمپلکس لبیالی و نوع دو یا هرپس سیمپلکس ناحیه تناسلی یا ژنیال تقسیم می شود که هر دو نوع آن واگیر شدید دارد و ممکن است از فردی به فرد دیگر منتقل شود.
دکتر پورسینا گفت: ویروس نوع یک در دوران کودکی بصورت یک عفونت اولیه حاد با تب زیاد، حال عمومی بد، آبریزش شدید از دهان و سوزش در ناحیه حلق همراه است.
وی ادامه داد: این عفونت حدود ۳ تا ۵ روز طول کشیده و پس از آن کودک بهبود می‌یابد اما عفونت به طور کامل ریشه کن نمی‌شود.
این متخصص پوست ادامه داد: در سنین بزرگسالی، ویروس‌هایی که در گره‌های عصبی پناه گرفته‌اند، در اثر کاهش سطح ایمنی، تب، سرماخوردگی و مصرف داروهای کاهش دهنده سطح ایمنی، دوباره فعال شده ولی این بار با تب و حال عمومی بد همراه نیست و فقط ضایعات تبخال را در اطراف دهان، لب و گاهی هم خیلی کم در اطراف چشم داریم البته هیچ نقطه‌ای از بدن در برابر این ویروس مصون نیست و گاهی ممکن است در نواحی پوشیده مانند شکم، ران، باسن پدیدار شود.
وی افزود: تبخال به شکل دانه‌های پرآب گروهی نزدیک به هم است به عنوان مثال فرد بعد از سرماخوردگی یا همزمان با سرماخوردگی بعد از احساس سوزش، دانه‌های پر آب نزدیک به هم که آنها را با نام وزیگول می‌شناسیم پدیدار می‌شوند.
دکتر پورسینا توصیه کرد: شخصی که تبخال دارد باید از بوسیدن کودکان خودداری کند، همچنین از دست کاری تبخال خودداری کند چرا که باعث پخش شدن در بقیه نواحی صورت و بدن می‌شود.
وی اضافه کرد: زمانی که شدت تبخال زیاد نیست می‌توان از داروهای موضعی مانند بتَادین و کرم‌های مخصوصَ تبخال استفاده کرد.

میان سالی در مردان

تعداد زيادي از مردان هستند كه با رسيدن به ميانسالي رفتار متفاوتي از خود نشان مي‌دهند و روحيه آن‌ها به شدت تغيير مي‌كند.با وجود آن‌كه شايد باور اين موضوع سخت باشد، اما دانشمندان معتقدند مردان هم مانند زنان علائمي مشابه با يائسگي را تجربه مي‌كنند و تعدادي از آن‌ها با رسيدن به ميانسالي دچار بحران مي‌شوند. به گزارش برترین ها به نقل از رويترز، تحقيقات نشان مي‌دهد مهم‌ترين عامل به وجود آمدن اين حالت در مردان، كاهش ميزان هورمون تستوسترون در بدن است. تغيير در ميزان توليد اين هورمون نه تنها تاثير مخربي روي زندگي عاطفي مردان دارد بلكه خطر ابتلا به بيماري‌هايي مانند ديابت، پوكي استخوان و بيماري‌هاي قلبي را نيز افزايش مي‌دهد.تقريبا در يك پنجم مردان بالاي 50‌ سال كاهش توليد هورمون تستوسترون اتفاق مي‌افتد، اما احتمال مشاهده اين حالت در مردان جوان‌تر هم وجود دارد. كاهش ترشح هورمون مردانه با علائمي مانند خستگي، افزايش وزن، كاهش ميل جنسي، ضعف حافظه، اختلال در خواب و افسردگي خود را نشان مي‌دهد، اما دانشمندان معتقدند با استفاده از هورمون‌درماني و تزريق تستوسترون مي‌توان از ابتلا به بسياري از اين علائم پيشگيري كرد. بعضي از مردم تصور مي‌كنند اين كار احتمال ابتلا به سرطان پروستات را افزايش مي‌دهد، ولي از نظر دانشمندان اين نگراني ريشه علمي ندارد و تاكنون شواهد كافي براي اثبات آن به دست نيامده است


H2O

با خوردن آب ؛این مشکلات تان را حل کنید

سردرد-کمر درد- خشکی پوست -دید چشم-کاهش عفونت-تمرکز-آرتروز-بوی دهان-گرفتگی عضلات

تهوع صبحگاهی-مشکل قوه هاضمه-ناکارایی سیستم لنفاوی-جلوگیری

از یبوست بخصوص هنگامی که از خواب بیدار میشوید

 و این توصیه ها را هم داشته باشید

نوشیدن آب قبل از تشنگی-قبل وبعد ودرحین انجام فعالیت های ورزشی-

نوشیدن آب مقدار متابولیسم بدن را افزایش میدهد...قابل توجه افرادی که می خواهند چربی های خود را بسوزانند

آب را به نوشیدنی های دیگر ترجیح دهید

 


خوراكي های مغذي براي مغز


بادام حافظه را تقويت مي‌كند و اگر در تركيب با شير پيش از رفتن به رختخواب يا پس از برخاستن از خواب به هنگام صبح مصرف شود، تأثير بهتري دارد.

آب سيب

آب سيب توليد نوعي انتقال‌دهنده عصبي حياتي «استيلكولين» را در مغز افزايش داده و از اين طريق قدرت حافظه را نيز تشديد مي‌كند.

مصرف مواد قندي را كاهش دهيد

غذاها را بدون افزودن شكر مصرف كنيد و از مصرف نوشيدني‌هاي شيرين يا مقدار زيادي شكر يا قند با كافئين پرهيز كنيد.

از گندم سبوسدار استفاده كنيد

گندم سبوسدار داراي لسيتين است. اين ماده، مشكل سخت شدن سرخرگ‌ها را آسان مي‌كند و از اين طريق موجب بهبود عملكرد مغز مي‌شود.

ويتامين ب كمپلكس مصرف كنيد

اين ويتامين حافظه را تقويت مي‌كند. از غذا و سبزيجات غني از اين ويتامين مصرف كنيد. بايد گفت كه مواد غذايي نشاسته‌اي و نان سفيد، تاثير مطلوب اين ويتامين براي حفظ سلامت حافظه را خنثي مي‌كند.

 

 


برج کج دنیا

 

برج پیزا را عمداً کج نساخته اند. در واقع یک اشتباه معماری موجب کج شدن این

 برج شده است. برج پیزا ۵۵ متر ارتفاع دارد ؛ ولی عمق پی آن فقط سه متر است.

پس از اینکه کارساختن این برج در سال ۱۱۷۳ میلادی آغاز شد ، زمین زیر آن به

تدریج شروع به نشست کرد. از آن زمان به بعد ، نشست تدریجی زمین همچنان ادامه

داشت . در اواخر قرن چهاردهم میلادی قسمت هایی از طبقات فوقانی برج را برای

جلوگیری از کج شدن بیشتر آن تغییر دادند که این کار ، تا حدود زیادی مؤثّر بود.

برج معروف پیزا در طول بیش از شش قرن در آستانه ی سقوط بوده است. علّت

واژگون نشدن آن این است که هنوز از مرکز ثقل خود خارج نشده است. در سال های اخیر

، تلاشهای زیادی برای جلوگیری از روند کج شدن برج انجام شده است ؛ از جمله می توان

به تزریق سیمان داخل پی برج و جلوگیری از نفوذ آب به زمین های اطراف آن اشاره کرد.

ولی با تمام این تلاشها ، این برج همچنان در حال کج شدن است. به همین دلیل اخیراً بازدید

عموم از آن ممنوع شده است. در حال حاضر مهندسین و باستان شناسان سعی می کنند

راهی برای جلوگیری از کج شدن آن بیابند. آن ها امیدوارند که بتوانند

این برج را برای هشت قرن دیگر حفظ کنند.

 

                                                                                               


خواص عرق بيدمشك

 

 

عرق بيدمشك از سنبله‌هاي گياهي از نژاد بيد تهيه مي‌شود. اسانس

 و عرق اين گياه فوق‌العاده معطر و خوشبوست و از آن علاوه بر خواص

درماني در انواع شربت و فالوده استفاده مي‌شود. عرق بيدمشك،

آرامبخش و خواب‌آور است و در درمان ناراحتي‌هاي عصبي، افسردگي،

دردهاي روماتيسمي و بي‌خوابي‌ها موثر است.

همچنين اين عرق، مقوي قلب و ملين بوده، دستگاه‌ گوارش را تقويت مي‌كند

، اشتها و قواي جنسي را افزايش مي‌دهد و تب‌بر خوبي محسوب مي‌شود

و مي‌تواند نشاط‌آور و پايين آورنده موثر فشارخون باشد

 

منبع:اینترنت


خواص عرق بهار‌نارنج

 

در بهار درخت نارنج به گل مي‌نشيند و گل‌هايي سفيد با بويي بسيار

معطر مي‌دهد كه به آن بهارنارنج مي‌گويند. از اين گل‌ها عرقي تهيه

مي‌شود كه به عرق بهارنارنج معروف است. اين عرق طبيعت گرم

داشته و آرامبخش قوي بوده، تشويش، اضطراب و هيجانات عصبي را

از بين مي‌برد و مسكن سردردهاي عصبي و ميگرن است، تپش نامنظم

قلب را بهبود مي‌بخشد و درد سينه و قلب را آرام مي‌كند. افرادي كه اختلال

خواب شبانه دارند مي‌توانند قبل از خواب مقداري عرق بهارنارنج مصرف كنند.

اين عرق بي‌خوابي را رفع و اعصاب را تقويت كرده و اشتهاآوري قوي به شمار

مي‌رود. تحقيقات اخير نشان داده است كه مصرف اين عرق براي كاهش اضطراب

قبل از جراحي اثراتي همچون داروي ديازپام دارد و مي‌تواند به حد مطلوبي از تشويش

و اضطراب بكاهد. در ضمن اين عرق ضدافسردگي بوده و مي‌تواند علائم اين بيماري

روحي را تسكين دهد و نشاط‌آور باشد. همچنين اين عرق نرم‌كننده پوست است

و خاصيت ارتجاعي‌ ديواره رگ‌ها را حفظ و نفخ و اسپاسم (گرفتگي) عضلاني را

درمان مي‌كند. به افراد مبتلا به غش توصيه مي‌شود هميشه يك شيشه از اين

عرق را در منزل داشته باشند تا به هنگام بروز ناراحتي كمي از آن ميل كنند.

 

منبع:اینترنت


آخرين اخبار درباره سرطان از بيمارستان جانز هاپکينز
هر شخص داراي سلول هاي سرطاني در بدن خود است .
 
اين سلول هاي سرطاني در آزمايشهاي استاندارد خود
را نشان نمي دهند تا آنکه به مقدار چند ميليارد سلول
افزايش يابند. زماني که پزشکان به اشخاص مبتلا به
سرطان اعلام مي کنند که ديگر در بدن آنها سلول
سرطاني وجود ندارد ، اين حالت فقط بدان معناست که
آزمايشها ديگر قادر به رديابي و پيدا کردن سلولهاي
سرطاني نيست زيرا آن سلول ها به مقدار قابل
رد يابي شدن در بدن وجود ندارند.
 
 =============  
 
سلولهاي سرطاني بين شش تا  ده مرتبه در دوره
زندگي يک انسان پيدا مي شوند.
 
 =============  
 
زماني که سيستم ايمني انسان قوي باشد
سلولهاي سرطاني از  بين مي روند و از ايجاد
تومور سرطاني جلوگيري مي شود.
 
 =========)
 زماني که شخص بيماري سرطان دارد نشانه
آنست که وي داراي کاستيهاي تغذيه اي شده
است . اين کاستي ممکن است منشاء ژنتيک
،محيطي ، غذا ها و عواملي درشيوه زندگي باشد.

آقایان بدانند

آیا می دانید چرا آقایان نیاز دارند که میوه و سبزی بیشتری

 نسبت به خانم ها دریافت کنند؟

مردان باید در روز 9 واحد و زنان 7 واحد میوه و سبزی

مصرف کنند، زیرا آقایان نسبت به خانم ها بیشتر در معرض

خطر بعضی از بیماری ها قرار دارند.

به طور کلی بر اساس گروه های هرم غذایی، یک فرد سالم باید

روزانه 2 تا 4 واحد میوه و 3 تا 5 واحد سبزی مصرف کند.

یک واحد سبزی برابر است با یک لیوان سبزی خام خرده شده

یا نصف لیوان سبزی پخته.

یک واحد میوه برابر است با یک عدد میوه متوسط یا نصف لیوان آب میوه.

میوه ها و سبزیجات دارای بسیاری از مواد مفید و مغذی مهم

مثل ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند . فیتوکمیال های

(رنگدانه های) موجود در میوه ها و سبزی ها با بیماری ها

می جنگند و در نتیجه بسیاری از سرطان ها، بیماری های

قلبی- عروقی، فشار خون و دیابت را کاهش می دهند.


چرا آقایان بیشتر نیاز دارند؟

زیرا بیشتر از دو سوم آقایان، بالای وزن ایده ال و چاق هستند

و درصد مرگ و میر در آنها، بر اثر بیماری های خاص، بیشتر از خانم ها می باشد.


آن بیماری های خاص شامل موارد زیر هستند:

- بیماری های قلبی- عروق (آقایان 2 برابر بیشتر از خانم ها)

- سرطان ریه (آقایان 4 برابر بیشتر از خانم ها)

- سرطان روده بزرگ (آقایان 2 برابر بیشتر از خانم ها)


یک واحد معادل چقدر است؟

- نصف لیوان آب پرتقال

- 1 عدد سیب متوسط

- 3 عدد خرما یا آلو خشک

- نصف لیوان کرفس یا اسفناج پخته

- یک لیوان کاهو یا کلم خرد شده


چطور می توان دریافت میوه و سبزی را افزایش داد؟

- خوردن میوه ی تازه یا آبمیوه در صبح

- مصرف میوه ی تازه یا آبمیوه به عنوان میان وعده در طول روز

- خوردن یک ظرف بزرگ سالاد هنگام ناهار و شام

- یک میان وعده تهیه شده از سبزیجات خام با سس های بدون چربی

- خوردن حداقل دو واحد سبزیجات همراه شام.........سلامت باشید

منبع:اینترنت


كليدهايي طلايي براي‌ سلامت‌‌مردان

سال‌ها با عادات گوارشي و ادراري خود كنار آمده‌ايم. هر گاه اين عادات

مختل شود بايد دريابيم بهترين راه، مراجعه به پزشك و درمان زود هنگام است.

قبل از آن كه بيمار شويد با پيشگيري براي خود، سپر دفاع مستحكمي ايجاد كنيد

تا گرفتار بيماري خطرناك نشويد

رنگ ادرار نشانگر و نشانه گويايي از سلامت است و نبايد نسبت

به تغيير رنگ آن بي‌اعتنا باشيم. در كنار رنگ ادرار هر نشانه خونريزي

يا قرمز شدن ادرار، زنگ خطري است كه ‌ سن و جنسيت افراد تفاوتي

در اصل ماجرا ندارد

.........................


فواید میوه ها

هندوانه

هندوانه از سيفي‌جات تب‌بر است نوعي ملين گياهي نيز به حساب مي‌آيد

و فشار خون را كاهش مي‌دهد و صفرابر است. در طب سنتي مصرف آب هندوانه

مخلوط با كمي عسل را براي دفع بلغم توصيه مي‌كنند. خوردن هندوانه با شير

خشت خاصيت تب‌بر بودن آن را افزايش مي‌دهد و آب هندوانه در تركيب با عصاره

تمر هندي، نوشيدني خوشمزه‌اي پديد مي‌آورد كه صفرابر است.

مصرف آن همراه با سكنجبين باعث خرد شدن سنگ كيسه صفرا مي‌شود.

افرادي كه در معده آنها صفراي زيادي توليد مي‌شود، بهتر است از هندوانه استفاده كنند.

لازم به ذكر است، ناشتا خوردن اين ميوه براي سلامتي مضر است.


مسمومیت دارویی

کارشناسان طي سال هاي گذشته بارها نسبت به افزايش روند مصرف

داروهاي آرام بخش هشدار داده اند. اما اين بار دبير انجمن سم شناسي

ايران مي گويد داروهاي آرام بخش مهم ترين عامل مسموميت در شهرهاي

ايران هستند. شاهين شادنيا به فارس گفته است، مصرف بيش از حد استامينوفن،

داروهاي قلبي و آرام بخش علت بيشترين مسموميت  در بين شهرنشينان ايراني است

منبع:اینترنت


کپک میوه

لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار

می دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده وخراب می شوند .علت آن هم آبی

است که بتدریج در جا میوه ای جمع می شود ونیز رطوبت دائمی یخچال .چنانچه یک قطعه اسفنج

-چه طبیعی وچه مصنوعی -را در جامیوه ای قرار دهید رطوبت وآبها را جذب کرده ومانع کپک زدگی میشود .

البته بهتر است که میوه ه را بعد از شستشو خشک کرده و در داخل نایلون نگه داری شوند

منبع:اینترنت

 

 


7ماده غذایی برای تقویت دندان

- چای سبز

چای سبز حاوی پلی‌فنل‌ - یک آنتی‌اکسیدان گیاهی - است که از آسیب

دندان‌ها و ایجاد حفره‌ دهانی و بیماری‌های لثه‌ای پیشگیری می‌کند.[عوارض مهلک بیماری‌های لثه‌ای]

چای سبز برای رفع بوی بد دهان نیز موثر است و از رشد باکتری‌هایی که باعث

ایجاد این بوی بد می‌شوند جلوگیری می‌کند.

چای سبز، همچنین دارای مقداری فلوراید است که از خراب شدن مینای دندان

جلوگیری می‌کند.[راز سلامت در چای سبز]

2-  شیر و ماست

شیر و ماست بدون مواد شیرین کننده، برای دندان مفید است. آن‌ها دارای

اسیدیته پایینی هستند، بدین معنا که از تخریب تدریجی دندان که پوسیدگی

نام دارد، پیشگیری می‌کنند.

شیر، منبع غنی از کلسیم است که حافظ سلامتی دندان است و همانطور که

می‌دانیم، جزء اصلی و مهم دندان و استخوان است.[نکته بهداشتی روز: اهمیت کلسیم]

 

 


آب نارگیل

آب نارگیل نه تنها هیچ عوارض جانبی ندارد، بلکه برای درمان سریع بسیاری از

 مشکلات بهداشتی نیز سودمند است. این مایع یکی از بهترین محصولات برای

مراقبت و حفظ سلامت پوست است

آب نارگیل به ویژه‌ برای پوست‌های چرب مفید است. از آنجا که حاوی سیتوکینین‌ها

است، روند پیری پوست را تنظیم می‌کند و کاربرد منظم آن به همراه آب لیمو بر

روی پوست میدان انعطاف پذیری پوست را افزایش داده و از سفت شدن آن جلوگیری می‌کند.

نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش شفافیت

پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است.

 

نوشیدن روزانه آب نارگیل گردش خون را تقویت می‌کند که حاصل آن افزایش

شفافیت پوست و از بین بردن نشانه‌های خستگی و استرس است و همچنین

خوردن آب نارگیل برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.

خوردن حداقل 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف می‌کند

روغن نارگیل برای تقویت مو نیز به کار می‌رود

یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین می‌برد.

• از روغن نارگیل برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، سوختگی‌ها و نیز

آفتاب سوختگی‌ها استفاده می‌شود.

 

منبع:اینترنت

 


کشمش

 

خاصیت کشمش را میدانید؟!
 
 
 
 
 
 
انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است...
 کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود. 

1- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.
یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های
کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
 
 
 
2- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
 
 

میوه درمانی

بگو چه بیماری‌ داری تا بگویم چه میوه‌ای بخوری!

 

جالب است بدانید که میوه‌ها خواص بسیاری از جمله خواص ضدپیری دارند

و نه تنها می‌توانند سبب زیبایی پوست و تناسب اندام فرد مصرف‌کننده شوند،

بلکه می‌توانند روند پیری را در او عقب انداخته و حتی انواع بیماری‌ها را درمان کنند.


فواید میوه ها

: مصرف میوه های قرمز رنگ از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند

میوه های قرمز دارای آب و دانه بطور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام اسید الاجیک داراست که

از رشد سلول های سرطانی  جلوگیری می کند

آب انار سرشار از نوعی ماده آنتی اکسیدان است و همین ماده انار را در صدر

میوه های دارای آنتی اکسیدان از قبیل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا معتقدند ، میزان آنتی اکسیدان آب انار

که به فنولیک موسوم است ، از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراتب بیشتر است



پیاز

پیاز ،خون را تصفیه می‌کند


میترا زراتی یک متخصص تغذیه گفت: پیاز به دلیل داشتن ترکیبات آلی ، مواد سمی را از خون پاک می‌کند.

 

این متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس افزود: پیاز یکی از سبزی‌هایی است که می‌توان آن را به شکل خام یا

سرخکرده مصرف کرد.

وی گفت: پیاز سرشار از ترکیباتی به نام آلین است. این ترکیبات نیز در سیر نیز وجود دارد.

مصرف پیاز موجب کاهش کلسترول خون می‌شود و افرادی که به بیماری‌های قلبی و عروقی

مبتلا هستند می‌توانند از پیاز همراه با وعده‌های غذایی خود استفاده کنند.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: پیاز سرخ شده نیز مانند پیاز خام سرشار از ویتامین‌ها و املاح

معدنی است و سرشار از ویتامین‌های گروه B است که موجب شادابی و حفظ سلامت پوست می‌شود.

 سیر ، تره‌ فرنگی و پیاز به دلیل داشتن ترکیبات آلی ، مواد سمی را از خون پاک می‌کنند

و آنزیم‌هایی در کبد وجود دارد که مواد سمی و آلودگی‌های خون را از بین می‌برد. پیاز یک

ماده ضد عفونی است و موجب از بین رفتن باکتری‌های بدن می‌شود.

 پیاز از ترکیباتی مانند سیتوکمیکال‌ها است و مواد سمی خون را پاک می‌کند.

هر چقدر پیاز خام‌تر باشد ارزش غذایی بیشتری دارد. در هنگام سرخ کردن پیاز

باید دقت شود که زیاد روی حرارت نباشد و با روغن فراوان سرخ نشود.

منبع:اینترنت


آخرین مطالب ...
» پنج راه رسیدن به آرامش
» با مضرات بی شمار نوشابه های گازدار آشنا شوید
» کارهایی که به پیشگیری از آلزایمر کمک می کند
» تقویم رومیزی جالب
» استفاده های جالب و مناسب از پوست موز
» راه‌هايي هوشمندانه براي باهوش‌ بودن
» تأمین آب بدن.......توسط.....
» گردو.................
» بسیاری از ما درباره وعده های غذایی فکر می کنیم
» نوشابه های خوشمزه
» تب خال
» میان سالی در مردان
» feeling
» خواص انگور
» How to Refresh Crystallized Honey
» How to Easily Remove Egg Shells Dropped into Eggs
» H2O
» خوراكي های مغذي براي مغز
» اكسیر طول عمر
» ب کمپلکس

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com